Οι νέοι κανόνες του αθλητικού ντυσίματος

Οι νέοι κανόνες του αθλητικού ντυσίματος

Πριν ανεβάσεις την ένταση της προπόνησής σου, αναβάθμισε το τι φοράς για να το κάνεις.

Ένα πολύ καλό κίνητρο για να το δεις ζεστά κι όχι αγγαρεία με τη γυμναστική είναι να το «ψάξεις» λίγο παραπάνω με το outfit σου. Τα τελευταία χρόνια η αθλητική εμφάνιση έχει μπει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σχεδιαστών, διαφημιστών και συνεπώς και στο δικό μας, αφού το sport casual πλέον δεν εξαντλείται στις αίθουσες των γυμναστηρίων ή στα γήπεδα και τους καφέδες. Από τη στιγμή που τα sneakers και τα σχετικά δένουν με την πιο βραδινή μας εμφάνιση, αναλογίσου τι διαστάσεις έχει πάρει το αθλητικό ντύσιμο την ημέρα. Κάποιοι επενδύουν σε μερικές ωραίες αθλητικές εμφανίσεις πριν ξεκινήσουν εντατικά και κάποιοι άλλοι ανταμείβουν τους εαυτούς τους με έναν καλό εξοπλισμό.

Προβολή ΔημοσίευσηςΟι νέοι κανόνες του αθλητικού ντυσίματος
Θέλεις αθλητικά παπούτσια; 8 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις σωστά

Θέλεις αθλητικά παπούτσια; 8 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις σωστά

Η επιλογή αθλητικών παπουτσιών είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να φανούν όμορφα τα πόδια σου στα πιο trendy στυλ. Μπορεί να το γνωρίζεις μπορεί και όχι, αλλά το να επιλέξεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια χρειάζεται αρκετά καλά μελετημένη έρευνα. Είναι απίστευτα σημαντικό να επιλέξεις το σωστό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ώστε να αποφύγεις τους τραυματισμούς, την καταπόνηση ή τους πόνους. Ωστόσο, μπορεί πραγματικά να χαθείς από όλες τις διαφορετικές μάρκες ειδών, και τα εξαρτήματα που έρχονται με τα αθλητικά παπούτσια σήμερα. Αν χρειάζεσε βοήθεια, ρίξε μια ματιά σε αυτές τις 8 Συμβουλές για την επιλογή Αθλητικών παπουτσιών και ανακάλυψε τι πρέπει να κάνεις πριν αγοράσεις οτιδήποτε που μπορεί να μετανιώσεις!

Προβολή ΔημοσίευσηςΘέλεις αθλητικά παπούτσια; 8 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις σωστά
Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν φοράτε sneakers

Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν φοράτε sneakers

Τα ατοπήματα που υποβαθμίζουν την εμφάνισή σας.

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως κάθε γυναίκα έχει κάνει κάποιο στιλιστικό λάθος που θα ήθελε να ξεχάσει. Ένας συνδυασμός χρωμάτων που μοιάζει αταίριαστος, αλλά τότε έμοιαζε ιδανικός, λεπτομέρειες που παραβλέψαμε και υποβάθμισαν κάποιο σύνολο, τάσεις που υιοθετήσαμε παρόλο που γνωρίζαμε πως δεν συμφωνούν με την αισθητική μας. Ωστόσο, ο μόνος λόγος που χρειάζεται να σκεφτόμαστε τα παραπάνω είναι επειδή μας βοήθησαν να εξελίξουμε και να αναβαθμίσουμε το στιλ μας.

Προβολή ΔημοσίευσηςΤα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν φοράτε sneakers
Η επίδραση του αθλητισμού στην ψυχολογία του παιδιού

Στη σημερινή εποχή όλο και περισσότερα παιδιά συμμετέχουν σε διάφορα οργανωμένα σπορ. Οι τοπικές ακαδημίες έχουν αντικαταστήσει το παιχνίδι της γειτονιάς, που πλημμύριζε τότε τα στενά και τις αλάνες με παιδικές φωνές. Παρ’ όλο που έχει αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής παιχνιδιών μια αξία παραμένει σταθερή στο πέρασμα των χρόνων: το παιδί αντλεί ευχαρίστηση μέσα από το παιχνίδι/ αθλητισμό και κατακτά δεξιότητες κοινωνικής μάθησης και ωρίμανσης.

Προβολή ΔημοσίευσηςΗ επίδραση του αθλητισμού στην ψυχολογία του παιδιού
Oktoberfest: 15+1 πράγματα που δεν ήξερες για τη μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στη Βαυαρία!

Oktoberfest: 15+1 πράγματα που δεν ήξερες για τη μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στη Βαυαρία!

Στο σημερινό θέμα του Blog σας παρουσιάζουμε 16 ενδιαφέροντα γεγονότα και πληροφορίες που δεν ήξερες για το Oktoberfest!

Σου αρέσει η μπύρα; Όποια κι αν είναι η απάντησή σου, είναι σχεδόν απίθανο να μην ξέρεις το Oktoberfest, τη μεγαλύτερη γιορτή μπύρας παγκοσμίως που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόναχο!.

Προβολή ΔημοσίευσηςOktoberfest: 15+1 πράγματα που δεν ήξερες για τη μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στη Βαυαρία!
«10.000 βήματα»: Μύθοι και αλήθειες για το περπάτημα και την απώλεια βάρους

«10.000 βήματα»: Μύθοι και αλήθειες για το περπάτημα και την απώλεια βάρους

Πόσο θα πρέπει άραγε να περπατάμε προκειμένου να χάσουμε βάρος; Είναι τα 10.000 βήματα (που ισοδυναμούν με 8 χλμ) ένας ικανοποιητικός αριθμός για να επιτύχουμε τον στόχο μας; Και τι ρυθμό πρέπει να έχουμε κατά την διάρκεια αυτού του περιπάτου; Πρέπει να είναι σταθερός ή μήπως να κλιμακώνουμε σταδιακά την ένταση του;

Προβολή Δημοσίευσης«10.000 βήματα»: Μύθοι και αλήθειες για το περπάτημα και την απώλεια βάρους

1 στοιχεία για την 6 των 17 συνολικό

Εμφάνιση ανά σελίδα