Οι παραδόσεις των παραγγελιών εκτελούνται μέσω courier (ACS) για όλη την επικράτεια της Ελλάδος

 

Παράδοση Προθεσμίες Παράδοσης Κόστος Αποστολής Κόστος Αντικαταβολής
Εντός Αλεξανδρούπολης Εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από τη λήψη της παραγγελίας,
για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εντός των ωρών εργασίας
2€ για όλες τις παραγγελίες ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες
Χερσαίοι Προορισμοί Εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας,για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εντός των ωρών εργασίας. 3.2€ για όλες τις παραγγελίες 3€ για όλες τις παραγγελίες
Νησιωτικοί Προορισμοί Εντός τριων (3) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας,για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εντός των ωρών εργασίας. 3.2€ για όλες τις παραγγελίες 3€ για όλες τις παραγγελίες
Δυσπρόσιτες Περιοχές * Εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας,για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εντός των ωρών εργασίας. 5.2€ για όλες τις παραγγελίες 3€ για όλες τις παραγγελίες

 

* Κατάσταση δυσπρόσιτων περιοχών

 

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

* Έντυπο Αλλαγών-Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την μεταφορική εταιρεία ACS.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Αλλαγές Προϊόντων


-Εφόσον υπάρχει το μέγεθος διαθέσιμο στο κατάστημα mvpsports.gr ή βρείτε ένα εναλλακτικό προϊόν προχωράτε στα παρακάτω βήματα.

-Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής, σημειώνοντας στο πεδίο ΦΟΡΜΑ AΛΛΑΓΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, το μέγεθος με το οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγή.

-Καλείτε την ACS Courier στο 210 819 0000, ώστε να έρθει να παραλάβει το πακέτο σας ΔΩΡΕΑΝ (Χρέωση Παραλήπτη) ή στείλτε μας e-mail στο orders@mvpsports.gr με θέμα ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΡ.(Αριθμός Παραγγελίας) και τα στοιχεία παραλαβής του δέματος (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με Τ.Κ. και τηλέφωνο επικοινωνίας).
Διεύθυνση αποστολής: MVP Sports I.K.E, 3o ΧΛΜ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων, ΤΚ. 68100, Τηλ. +30 25510 26249.

-Μόλις παραλάβουμε το πακέτο σας, θα καταχωρήσουμε την αλλαγή σας με την επιβάρυνση του συνολικού κόστους μεταφοράς (επιστροφή/αποστολή), καθώς επίσης και τη διαφορά τιμής εάν αυτή υπάρχει.

-Μόλις γίνει αποστολή της αλλαγής σας, θα λάβετε email από το mvpsports.gr με τον αριθμό αποστολής σας και sms/viber από την ACS Courier όταν φτάσει στον προορισμό η αποστολή.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Επιστροφές Προϊόντων

-Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής, σημειώνοντας στο πεδίο ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Αν η παραγγελία σας είχε ως τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και το πεδίο με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού σας.

-Tα μεταφορικά έξοδα σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη, όπως επίσης και ο ίδιος φέρει την ευθύνη αποστολής/επιστροφής του πακέτου του σε άριστη κατάσταση.

-Το ποσό των προϊόντων που επιστράφηκαν, πιστώνεται χωρίς τα μεταφορικά αποστολής (προς τον πελάτη), δηλαδή πιστώνεται η καθαρή αξία του προϊόντος και ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος της μεταφοράς που είχε γίνει.

- Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, η επιστροφή γίνεται με πίστωση στον τραπεζικό σας λογαριασμό (δεν περιλαμβάνετε το κόστος αντικαταβολής)

-Σε περίπτωση πληρωμής μέσω e-banking αναγράφετε και την ημερομηνία εκτέλεσης της συναλλαγής.

-Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας εξαργυρώθηκε δωροεπιταγή από το MVP Sports, το ποσό της επιταγής δεν επιστρέφεται και η επιταγή σας δεν ισχύει σε επόμενη αγορά.

-Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής. Κατά τη διάρκεια εορτών και εκπτωτικών περιόδων ή αργιών, οι επιστροφές χρημάτων ενδέχεται να πραγματοποιούνται με καθυστέρηση.
-Η χρονική διάρκεια εμφάνισης του ποσού στο λογαριασμό σας εξαρτάται αποκλειστικά από την πολιτική της τράπεζας σας.

-Μόλις ολοκληρωθεί η επιστροφή, θα λάβετε email με σχετική ενημέρωση.

-Από το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εξαιρούνται οι παραγγελίες δώρου (στις οποίες η διεύθυνση παράδοσης/δωρολήπτη είναι διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης/δωροθέτη).


Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που έρχεται μαζί με την παραγγελία σας (). Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης που περιέχεται στο «έντυπο επιστροφής». Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η MVP Sports Ι.Κ.Ε. δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας, με δικά της έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η MVP Sports Ι.Κ.Ε. το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της ACS. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Σε περίπτωση που επιλέξετε την αποστολή με ταχυδρομείο, δεν μπορούμε να παραλάβουμε την επιστροφή σας. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και εφόσον εγκριθεί από την Εταιρεία, ο πελάτης αποζημιώνεται σε όλο το ποσό είτε με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο έχει συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής που απαραίτητα συνοδεύει το επιστραφέν εμπόρευμα, είτε με άλλον τρόπο σύμφωνα με τα παραπάνω.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
MVP Sports Πέτρου 3ο χλμ Αλεξανδρούπολης-Συνόρων
68100 Αλεξανδρούπολη
25510 26249

Η MVP Sports θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@mvpsports.gr.